FødevareWatch

Friland: Vi har ikke nok øko-svin til at mætte markedet

Friland har siden 2014 vidst, at der ville komme til at mangle økologiske svin til at tilfredsstille forbrugerne. Alligevel er det kommet bag på direktøren, hvor lang tid det har taget at få produktionen op i gear.

Foto: Finn Frandsen

Både i Danmark og syd for grænsen buldrer efterspørgslen på økologisk kød frem. Faktisk er det gået så hurtigt, at de danske landmænd og svineproducenter ikke kan følge med. Det fortæller Henrik Biilmann, direktør for det Danish Crown-ejede økologiske slagteriselskab, Friland.

"Det er både på eksportfronten og det danske marked, at vi ikke har kunne følge med efterspørgslen. Sådan har det været det seneste halvandet års tid. Der er en underforsyning i markedet af både svine- og oksekød," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier