FødevareWatch

DLG lurer på britisk opkøb

DLG afleverede tirsdag et regnskab med forbedrede nøgletal over stort set hele linjen. Nu er opkøbsjagten indledt, og første handel kan være på vej til at blive gennemført i Storbritannien.

Foto: Polfoto

Efter at have præsenteret et forbedret og velpolstret DLG-regnskab tirsdag lukkede både adm. direktør Kristian Hundebøll og bestyrelsesformand Niels Dengsø Jensen op for, hvad der nu er på programmet i en store grovvarebutik.

Til Finans.dk oplyser Kristian Hundebøll, at selskabet formentlig allerede i løbet af første halvår 2016 kan offentliggøre en nyhed om et større opkøb.

"Vi er forholdsvist langt i processen med at undersøge en konkret mulighed i Storbritannien. Det er ikke i småtingsafdelingen. Vi ønsker at etablere os med en ordentlig position, da der er tale om et meget interessant vækstmarked," siger han til erhvervssitet.

Opkøbet vil ske i samarbejde med den nye svenske DLG-partner, Lantmännen, som man har etableret selskabet Lantmännen DLG International, sammen med. Det selskab planlægger også opkøb i Polen og Baltikum.

Dansk grovvaregigant indgår global vækstalliance

"Vi er ikke ude for at lede efter nødlidende håndværkertilbud. Vi er interesseret i velkørende virksomheder med en solid indtjening," siger Niels Dengsø Jensen, bestyrelsesformand i DLG til Finans.dk.

Ny strategi bærer frugt i DLG

Flere branchefolk på liste over danske superchefer

DLG ruller ind i Frankrig

 

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier