FødevareWatch

DLG køber tysk grovvareselskab

Den danske grovvarekoncern har købt de resterende aktier i et tysk selskab. Handlen betyder, at DLG nu er ledende inden for planteavl i det østlige Tyskland.

Foto: PR/DLG

DLG fortsætter sin ekspansion med endnu et opkøb.

Berlingske Business skriver, at den danske grovvarekoncern har overtaget tyske Roth Agrarhandel.

DLG ejede allerede størstedelen af den tyske virksomhed, men mandag har danskerne købt de resterende aktier gennem sit datterselskab HaGe.

Handlen betyder, at DLG nu er blandt de største grovvareselskaber i det østlige Tyskland, fortæller koncerndirektør Ole Christensen til Berlingske Business.

"Med købet af de sidste 37 pct. af aktierne i Roth Agrarhandel bliver HaGe markedsledende inden for planteavl på markedet i det østlige Tyskland. Det passer perfekt ind i DLG-koncernens vækststrategi på det tyske grovvaremarked om at være markedsledende generelt," siger han til mediet.

Roth Agrarhandel har en årlig omsætning på 3,3 mia. kr. i delstaterne Thüringen, Sachsen, Sachsen-Anhalt og Hessen.

DLG er parat til at sætte fart på udlandet

DLG ruller ind i Frankrig

Brystmælksforskere opkøber DLG-virksomhed for 500 mio

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier