FødevareWatch

DC Beef genvælger formand

Peder Philipp fortsætter i spidsen som formand for DC Beef de kommende to år efter enstemmigt at være blevet genvalgt på valgmøde.

Både formand og næstformand modtog genvalg af de 53 medlemmer af Kreaturforum, og dermed er det også de næste to år Peder Philipp, og Karsten Willumsen der skal stå i spidsen for DC Beef, skriver Danish Crown.

I sin egenskab af formand for DC Beef er han også medlem af bestyrelsen for både Danish Crown A/S og Leverandørselskabet Danish Crown AmbA. Karsten Willumsens genvalg som næstformand betyder, at han også fortsætter som observatør i bestyrelsen for Danish Crown AmbA.

Både formand og næstformand fødte medlemmer af Danish Crowns repræsentantskab, og derudover skulle medlemmerne af Kreaturforum ifølge Danish Crown også vælge yderligere syv medlemmer til repræsentantskabet.

Erik Byskov og Britt Brøchner-Nielsen havde på forhånd meddelt, at de ikke ønskede at fortsætte som medlemmer af Kreaturforum og repræsentantskabet.

Jette Jakobsen, Ove Eriksen og Mogens Ravn er nyvalgte medlemmer af repræsentantskabet, mens Jørgen Larsen, Jens Lykou, Steen
Nørgaard, og Ole Sørensen blev genvalgt. Søren Rasmussen og Hans Ulrik Lund er suppleanter.

Jørgen Larsen, Jens Lykou og Steen Nørgaard blev genvalgt til divisionsbestyrelsen for DC Beef, meddeler Danish Crown.

Krisepakke på vej til landbruget

Dansk mælkeproduktion vokser eksplosivt

Dansk mælkeøkonomi i bedring

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier