Arla henter finansdirektør i Adidas

Arla Foods får ny finansdirektør og medlem af koncernledelsen. Hun kommer direkte fra den tyske Adidas-koncern.

Natalie Knight bliver ny koncernfinansdirektør og medlem af koncernledelsen i Arla Foods fra januar 2016. Hun kommer fra en stilling som Senior Vice President Finance for Adidas-koncernen, hvor hun indtil skiftet er ansvarlig for et internationalt team af 200 medarbejdere, der yder strategisk og økonomisk rådgivning til koncernens globale driftsafdeling, indirekte indkøb og andre globale funktioner.

I april i år sagde den tidligere koncernfinansdirektør i Arla, Frederik Lotz, op for at skifte til en stilling som Chief Finance Officer i den kapitalfondsejede non-food detailkæde Action B.V. i Holland. Og først nu er Arla klar med en erstatning.

"Natalie har mange års erfaring i præstationsledelse i en global virksomhed med hurtigt omsættelige forbrugsgoder. Hun har stærke kompetencer inden for ledelse, kommunikation og investor-relationer. Jeg ser frem til at byde Natalie velkommen til Arla", siger Peder Tuborgh, adm. direktør i Arla, i en meddelelse.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder i 30 dage - HER!

Natalie Knight stammer fra Seattle og har en bachelorgrad i Business og tysk fra University of Arizona. Hun flyttede til Tyskland i 1992 og færdiggjorde sin masteruddannelse i økonomi, mens hun arbejdede for den amerikanske ambassade i Berlin. Hun har 15 års erfaring med investor-relationer fra sin tid hos Bankgesellschaft Berlin, BASF og Adidas.

"Jeg glæder mig til at blive en del af denne velrenommerede virksomhed og det højt respekterede ledelsesteam. Og så ser jeg frem til at bruge min branderfaring i en virksomhed, der har en ambition om stærk vækst for sine brands," lyder det fra Natalie Knight.

Hun blev ansat i Adidas-koncernen i 1999 og har varetaget en række ledende økonomistillinger, herunder Vice President of Investor Relations og Mergers and Acquisitions, CFO for Adidas North America (koncernens største datterselskab) og Senior Vice President for Brand and Sales Finance.

Ud over ansvaret for Arlas finans- og juridiske funktioner får Natalie Knight også det globale it-ansvar.

Hun er gift og har en datter på 11 år.

Arla-chef får internationalt topjob

Coop ærgerlig over mejeri-nej til støttemælk

Coop vil hjælpe danske landmænd - Arla siger nej

Ny stigning i mælkeprisen efter Fonterra-reduktion

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også