FødevareWatch

Listeria-ramt fiskefirma klar til at åbne igen

Efter et par måneder med stilstand i produktionen efter et listeriafund, er fiskevirksomheden Kattegat Seafood snart klar til at producere koldrøgede laks igen.

Foto: Colourbox

Produktionen af koldrøgede laks på Kattegat Seafood bliver snart genoptaget, efter den blev lukket ned 8. juni på grund af et listeriafund.

Det skriver Magasinetpleje.dk.

Efter fundet af listeria blev Kattegat Seafood pålagt at lave en ny strategi for egenkontrollen, og den er nu på plads, fortæller direktøren.

”Vi forventer bestemt, at vi, måske efter nogle tilføjelser fra Fødevarestyrelsen, får en godkendelse,” siger direktør for Kattegat Seafood, Svend-Erik Christensen, til Magasinetpleje.dk.

Laksen, der blev fundet listeria i, blev ifølge Fødevarestyrelsen blevet solgt i Aldi-butikker i juni. Og bakterien kostede en 60-årig mand livet, mens en kvinde, der var gravid i 38. uge, mistede sit foster.

Minister ser listeria-udbrud håndteret efter bogen

Kattegat Seafood-chef: Vi kan ikke beklage nok

Listeria-dødsfald har lukket Kattegat Seafood

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier