FødevareWatch

Bonnesen vil se handling bag regeringens 16-punkts plan

Der skal leveres resultater, og det kan ifølge Venstres landbrugs- og fødevareordfører, Erling Bonnesen, ikke gå stærkt nok. Han vil med regeringens 16-punkts plan sørge for mere gødning til landmændene snarest muligt.

Foto: Lars Nybøll/Polfoto/Arkiv

Erling Bonnesen tripper ifølge Landbrugsavisen.dk for at komme i gang med arbejdet efter sommerferien, og først for står regeringens 16-punkts plan for landbruget, som han mener snart skal levere resultater.

Blandt hovedpunkterne i oplægget finder man en plan om at fjerne undergødskningen gradvist i perioden 2015-2017, med en tredjedel om året. På det punkt er man ifølge Bonnesen allerede bagefter, og derfor mener han, at der hurtigst muligt skal sættes gang i arbejdet, så man får vist banker og investorer i landbruget, at der kan være mere fordelagtige forhold på vej.

"Vi har jo ikke kunnet nå at gøre noget i år, så vi må tage dobbelt skrald i 2016," siger Erling Bonnesen til avisen om de kvælstofnormer, som næste år skal hæves dobbelt så meget, som det egentlig var planen.

Nyt talerør klar til mindre fødevarevirksomheder

Ny eksportderoute i juni

Sommerens vigtigste nyheder fra landbrugssektoren

Bredt flertal lover et miljøvenligt dansk landbrug

Overblik: Det vil blå blok på fødevareområdet

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier