FødevareWatch

Bonnesen vil se handling bag regeringens 16-punkts plan

Der skal leveres resultater, og det kan ifølge Venstres landbrugs- og fødevareordfører, Erling Bonnesen, ikke gå stærkt nok. Han vil med regeringens 16-punkts plan sørge for mere gødning til landmændene snarest muligt.

Foto: Lars Nybøll/Polfoto/Arkiv

Erling Bonnesen tripper ifølge Landbrugsavisen.dk for at komme i gang med arbejdet efter sommerferien, og først for står regeringens 16-punkts plan for landbruget, som han mener snart skal levere resultater.

Blandt hovedpunkterne i oplægget finder man en plan om at fjerne undergødskningen gradvist i perioden 2015-2017, med en tredjedel om året. På det punkt er man ifølge Bonnesen allerede bagefter, og derfor mener han, at der hurtigst muligt skal sættes gang i arbejdet, så man får vist banker og investorer i landbruget, at der kan være mere fordelagtige forhold på vej.

"Vi har jo ikke kunnet nå at gøre noget i år, så vi må tage dobbelt skrald i 2016," siger Erling Bonnesen til avisen om de kvælstofnormer, som næste år skal hæves dobbelt så meget, som det egentlig var planen.

Nyt talerør klar til mindre fødevarevirksomheder

Ny eksportderoute i juni

Sommerens vigtigste nyheder fra landbrugssektoren

Bredt flertal lover et miljøvenligt dansk landbrug

Overblik: Det vil blå blok på fødevareområdet

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier