FødevareWatch

Eksplosion på Norway Seafoods-anlæg

Et ammoniakudslip på Norway Seafoods' anlæg i Melbu, Norge, førte mandag til en eksplosion og efterfølgende evakuering. Udslippet er under kontrol.

Foto: Per Folkver/POLFOTO/arkiv

På Norway Seafoods' anlæg i norske Melbu skete mandag en eksplosion efter udslip af ammoniak. Det skriver sysla.no.

Udslippet skete under et arbejde med teknisk vedligeholdelse.

”En eksplosion fandt sted i rummet, og den ene port blev blæst ud. Vi har fået oplyst, at ammoniak ikke er eksplosivt, så hvordan dette er sket, har vi ikke overblik over,” siger operationsleder Stein Wilhelmsen fra Midtre Hålogaland Politidistrik til NTB.

Her i eftermiddag skriver samme politienhed ifølge sysla.no på twitter, at der er kontrol over udslippet, og at alle spærringer er ophævet.

Alle inden for en radius af 600 meter blev evakueret efter eksplosionen. Fire arbejdere var på anlægget – én af dem blev sendt til sygehuset på Stokmarness for undersøgelse.

Gode rejetider i nordjyske Launis

Droner skal hjælpe fiskere

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier