FødevareWatch

Sky dansk milliardær køber svensk gods

For den nette sum af knap 200 mio. svenske kroner er sky dansk milliardær blevet ejer af et svensk gods.

Foto: Colourbox

NEW YORK

Har man penge, kan man få. Det kan i den grad siges at gøre sig gældende for danske Poul M. Mikkelsen, der driver firmaet Jacob Holm & Sønner.

Han har nemlig købt det svenske gods Rosendal lige uden for Helsingborg, skriver den svenske erhvervsavis Dagens Industri.

Prisen ligger ifølge det svenske medie på lige i underkanten af 200 mio. svenske kroner, svarende til lige over 160 mio. danske kr.

Bag salget står brødrene Rutger og Johan Bennet, og det er ikke med deres gode vilje, at de nu har skilt sig af med godset.

"Det er ikke en glædens dag. Desværre er nøglepersonen, som har drevet jordene gået bort, og vi er ikke selv landmænd. Nu sælger vi, for at nye kræfter kan drive godset videre. Slottet er beboeligt, men kræver meget vedligeholdelse," siger Rutger Bennet til Dagens Industri.

Medie: Brasiliansk rigmand overvejer at købe Diageo

Rygter om enorm bryggerifusion blusser op igen-igen

"Du vil have flere problemer i de næste 50 år end i de seneste 50 år"

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier