FødevareWatch

Sky dansk milliardær køber svensk gods

For den nette sum af knap 200 mio. svenske kroner er sky dansk milliardær blevet ejer af et svensk gods.

Foto: Colourbox

NEW YORK

Har man penge, kan man få. Det kan i den grad siges at gøre sig gældende for danske Poul M. Mikkelsen, der driver firmaet Jacob Holm & Sønner.

Han har nemlig købt det svenske gods Rosendal lige uden for Helsingborg, skriver den svenske erhvervsavis Dagens Industri.

Prisen ligger ifølge det svenske medie på lige i underkanten af 200 mio. svenske kroner, svarende til lige over 160 mio. danske kr.

Bag salget står brødrene Rutger og Johan Bennet, og det er ikke med deres gode vilje, at de nu har skilt sig af med godset.

"Det er ikke en glædens dag. Desværre er nøglepersonen, som har drevet jordene gået bort, og vi er ikke selv landmænd. Nu sælger vi, for at nye kræfter kan drive godset videre. Slottet er beboeligt, men kræver meget vedligeholdelse," siger Rutger Bennet til Dagens Industri.

Medie: Brasiliansk rigmand overvejer at købe Diageo

Rygter om enorm bryggerifusion blusser op igen-igen

"Du vil have flere problemer i de næste 50 år end i de seneste 50 år"

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier