FødevareWatch

Ulykken der ventede på at ske

De vidste, det var livsfarligt, men så ingen alternativer: Dag efter dag, år efter år, kastede Ticans ledelse et blik på de blinkende alarmlamper, trykkede speederen i bund og håbede det bedste. Længe gik det godt.

Foto: Polfoto/Emil Thomas Sørensen/Arkiv

Det siges, at når man skøjter ud over tynd is, har man kun én ven: Fart. Slagterikoncernen Tican har længe kørt meget stærkt. På direktionsgangen har man været pinligt bevidst om, at man løb en kæmpe risiko.

"Hver dag er vi mødt på arbejde og er gået i gang med at ophæve tyngdeloven. Hver dag har vi været nødt til at løbe en større risiko end vores konkurrenter for at opnå den samme indtjening. Det gik godt i lang tid, men vi har hele tiden været bevidste om, hvor stor en risiko vi løb. Det er et emne, der har blinket rødt i de risikovurderinger, vi et par gange om året har lavet sammen med bestyrelsen," fortæller Ove Thejls, adm. direktør for Tican.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier