FødevareWatch

Øl- og brødindustri melder om høj dansk kornkvalitet

På Carlsbergs malteri og hos Valsemøllen har man intet at udsætte på den danske maltbyg- og brødhvede-kvalitet. Årets høst er den bedste i de seneste 100 år, lyder det fra Danish Malting Group.

Foto: Peter Mydske

Der er stor uenighed om, hvorvidt det er godt eller skidt, at danske landmænd ikke kan få lov at gøde landbrugsjorden lige så meget som konkurrerende landmænd i andre EU-lande.

Fra både brød- og øl-industrien lyder meldingen, at der ikke er noget kvalitetsmæssigt problem i, at danske landmænd ikke kan tilføre så meget kvælstof som ønsket, hvilket ellers har været et af argumenterne fra landbruget, som gerne vil have lov at tilføre afgrøderne mere gødning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier