FødevareWatch

Bankmand bliver ny vicedirektør i DLG

45-årige Kim Balle skifter Danske Bank ud med grovvaregiganten DLG, hvor han får ansvaret for virksomhedens finanser og relationer til bankverdenen.

Foto: Presse

Kim Balle bliver ny vicekoncerndirektør i DLG, hvor han fremover får ansvaret for grovvaregigantens finanser.

Han kommer til fra en stilling som underdirektør i Danske Bank, og ansættelsen sker for at styrke virksomhedens finansielle aktiviteter og relationer til bankverdenen.

”Kim Balle, der bliver medlem af Group Management, kommer til at spille en vigtig rolle som strategisk sparringspartner for koncerndirektionen bl.a. i forhold til virksomhedsopkøb og frasalgsaktiviteter. Derudover vil han få ansvaret for koncernens relationer til banker og andre finansielle interessenter i tæt samspil med koncerndirektionen,” skriver DLG i en pressemeddelelse.

45-årige Kim Balle bliver beskrevet som en velovervejet medarbejder, der har en analytisk tilgang til arbejdet. Han er uddannet i finansindustrien og har en MBA fra CBS.

Privat bor han sammen med sin kone Monica og deres datter på Østerbro i København. Han har desuden to teenagebørn fra et tidligere ægteskab.

Det betaler de store fødevareselskaber i løn

DLG klar til at slække grebet om Kongskilde

DLG ser to sojascenarier efter argentinsk bankerot

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier