FødevareWatch

LA vil nedlægge NaturErhvervstyrelsen

Liberal Alliance vil nedlægge NaturErhvervstyrelsen, fordi partiet mener, at kulturen i styrelsen er for erhvervsfjendtlig.

Liberal Alliance finder forholdet mellem landbruget og NaturErhvervstyrelsen yderst problematisk og vil derfor tage den ultimative konsekvens af det.

Partiet vil således i forbindelse med et nyt landbrugsudspil nedlægge den 1200-mand store styrelse, skriver Altinget.

“Jeg har ikke mødt en eneste landmand, som kan sige noget som helst positivt om NaturErhvervstyrelsen. Vi tror, at der kan komme en bedre faglighed ud af at splitte opgaverne op i de relevante fagministerier,” udtaler landbrugsordfører Mette Bock (LA) og tilføjer, at styrelsen opfattes som en decideret modstander, der er ude på at genere erhvervet.

Helt konkret vil Liberal Alliance samle styrelsens arbejde med miljø- og naturbeskyttelse under Miljøministeriet og det erhvervspolitiske arbejde under Erhvervs- og Vækstministeriet.

Ekspert: Styrelser laver for mange fejl

Videncenter skal tilbagebetale 600.000 kr

Landbrugsjord for milliarder bliver ramt af ny regel

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier