FødevareWatch

Udpint dansk korn er for dårligt til øl

Stadig mere dansk korn har så lav en kvalitet, at det ikke kan bruges til produktion af øl.

Foto: POLFOTO

Kvaliteten af dansk korn styrtdykker og er nu nået ned på et niveau, som truer den store eksport af malt og maltbyg til produktion af øl.

Den danske kornhøst har i år haft det laveste indhold af protein, der nogensinde er målt. 2014-høsten er dermed det foreløbige lavpunkt i en faldende tendens, som blev indledt, da Danmark i 1990’erne indførte særregler, som begrænser landmændenes brug af gødning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier