FødevareWatch

Minister: Hvorfor skal svinesektoren opfinde den dybe tallerken igen?

Fødevareministeren er forundret over, at dansk svineproduktion ikke kopierer den hollandske model, så forbrugerne, som tidligere lovet af ministeren, kan tilbydes kød fra ikke-kastrerede hangrise allerede næste år.

Foto: PR

Den brede skare af danske forbrugere kommer næppe til allerede næste år at kunne vælge kød fra en ikke-kastreret hangris i de danske kølediske.

Formanden for Svineproduktion i Landbrug & Fødevarer, Erik Larsen, kaldte det i en pressemeddelelse torsdags for urealistisk – stik imod fødevareminister Dan Jørgensen (S), der i forbindelse med sin lancering af en handlingsplan for svinevelfærd ellers konstaterede:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier