FødevareWatch

Seafood Danmark-ejer hæver barren for fremtidens vækst

Norske Lerøy Seafood Group vil udvide sin position indenfor både opdrætsfisk og fangsterne ved at fordoble omsætningen over otte år. Selskabet har desuden ambitioner om at blive blandt verdens mest profitable opdrætsselskaber.

Adm. direktør Henning Beltestad fra den fiske fiskekoncern Lerøy Seafood Group præsenterer selskabets målsætninger for de kommende år, hvor vækstkurven skal fortsætte. | Foto: Torben Salomonsen

TRONDHJEM – Meget mere fisk skal transporteres gennem den norske fiskekoncern Lerøy Seafood Group, der nu sætter som mål at fordoble omsætningen over de kommende syv-otte år.

Meldingen kommer på det børsnoterede selskabs kapitalmarkedsdag på øen Hitra ud for Trondhjem. Lerøy har over de seneste tyve år opbygget en værdikæde på tværs af fiskebranchen og ud til forbrugerne med både laks og hvide fisk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier