FødevareWatch

Amanda Seafoods-ejer vil med ny chef være førende i bæredygtig seafood

I den nyoprettede stilling skal Jeanette Forsell være med til at styrke koncernens bæredygtighedsarbejde på sine egne markeder

Foto: Emil Ryge Christoffersen/Ritzau Scanpix

Koncernen Insula, der bl.a. ejer danske Amanda Seafoods, viil styrke sit bæredygtighedsarbejde og har derfor oprettet en ny stilling i form af en bæredygtighedschef.

Det skriver Insula i en pressemeddelelse.

Stillingen bliver fra d. 1. februar 2022 besat af Jeanette Forsell, der kommer fra en anden del af koncernen inden for samme felt. Hun har nemlig siden 2014 været kvalitets- og bæredygtighedschef i koncernens datterselskab Marenor Seafood.

"Seafood er fremtiden og Insula vil gå forrest i at få flere til at spise sund, bæredygtig og velsmagende mad fra havet. Selvom vi allerede gør meget, skal vi blive endnu bedre. Jeg er derfor meget glad for, at Jeanette Forsell nu vil lede arbejdet med bæredygtighed og bidrage til, at vi arbejder mere struktureret med problemstillingen, for at nå de mål, vi har sat os," siger Olav Holst-Dyrnes, administrerende direktør i Insula.

Insula ejer foruden danske Amanda Seafoods foruden en række norske fiskeselskaber efter at have bygget sin position op i Norden gennem en stribe opkøb. Koncernen producerer en bred vifte af forarbejdet seafood fra 18 forskellige fabrikker i fem nordiske lande.

"For mig handler bæredygtighed om at gøre det, der er godt og rigtigt for fremtiden. Insulas kerne er allerede bygget på en bæredygtig tankegang. Sammen med alle vores dygtige og engagerede kolleger, vil jeg sikre, at både kunder og forbrugere kan føle sig trygge ved, at vores seafood produceres og sælges med størst mulige omtanke for både mennesker og miljø. Kun på den måde kan vi få succes med det, vi gør, nu og for fremtiden," siger Jeanette Forsell.

Amanda Seafoods-ejer presset på indtjeningen

Amanda Seafood-ejer på tysk opkøb

Norsk lakseselskab vil hente milliarder til vækstplan  

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier