FødevareWatch

Bæredygtighed fylder mere hos Royal Greenlands kunder

Fokus på bæredygtigt fiskeri og forarbejdning af fisk og skaldyr kommer i stigende grad i fokus hos kunderne i den grønlandske fiskekoncern.

Foto: PR/Royal Greenland

Bæredygtighed er ikke kun et spørgsmål om at forvalte havets ressourcer bedst muligt og sikre fremtidens forsyninger, men er også blevet et vigtigt parameter i kunderelationerne hos fiskekoncernen Royal Greenland.

I forhandlingerne med kunderne over hele verden er dokumentation af bæredygtigt fiskeri og certificeringer blevet et stadigt større emne i forhandlingerne, fortæller koncernens HR- og kommunikationsdirektør Jens K. Lyberth til grønlandske KNR.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier