FødevareWatch

Muld, magt og milliarder: Novo-fondens chef for bæredygtighed tager teten

PROFIL: Grøn omstilling er kommet højt på agendaen i Danmarks rigeste erhvervsdrivende fond, hvor Claus Felby er manden med taktstokken til at uddele milliarder de kommende år og sætte en klar retning. Hans fortid som biotekforsker gjorde ham til det oplagte valg.

Foto: PR

De seneste to år har Novo Nordisk Fonden haft Claus Felby som ansvarlig for fondens hastigt voksende fokus på forskning i life-science.

Kort forinden havde Novo-fondens formand Lars Rebien Sørensen løftet sløret for fondens grønne skifte, hvor "en væsentlig" del af milliarduddelingerne på 5 mia. kr. skulle gå til klima og biodiversitet, som supplement til den biomedicinske forskning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier