FødevareWatch

Tangproducenter: Spirende vækst bremses af svære vilkår

Tangindustrien får mere og mere travlt. Efterspørgslen fra både forbrugere og restauranter er steget de seneste år. Branchens vilkår er dog blandt EU's værste, siger to virksomhedsejere.

Foto: Casper Dalhoff/JPA

Der er sket en stor udvikling de seneste år i danskernes opfattelse af tang som fødevare, oplever partner i Dansk Tang, Simon Weber Marcussen og medejer af Nordisk Tang, Kristian Ottesen.

Noget tyder nemlig på, at tang ikke længere bare er en lugtende våd klump, der ligger i vandkanten på de danske strande. I stedet er det en plante, som flere og flere danskere har fået øjnene op for.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tilbud på takeaway skal få unge briter til at blive vaccineret

Den britiske regering har indgået flere partnerskaber med takeaway- og køretjenester såsom Uber, Bolt, Deliveroo og Pizza Pilgrims for at få rabatordning op at stå. Her kan unge briter få rabat på takeaway og taxature, hvis de siger ja til coronavaccine.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier