FødevareWatch

Medstifter forlader fiskevirksomhed i Skagen i generationsskifte

Fiskevirksomheden Prime Ocean i Skagen er kommet fornuftigt gennem seneste halvårs udfordrende marked. Nu sælger bestyrelsesformand og medstifter Carsten Frydkjær sin andel.

Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix

Udfordringer med nedlukninger, store markedsskift og vilde prisudsving på laks har præget dagsordenen det seneste år. Også hos Skagen-selskabet Prime Ocean, der har oplevet et dykkende salg til foodservice og mere gang i detailomsætningen.

I første halvår af selskabets forskudte regnskabsår har Prime Ocean holdt kursen og derfor er tiden inde til at sætte ny retning for fremtiden. Selskabet blev stiftet i 2009 af Niels Nordmann og Carsten Frydkjær, men sidstnævnte har nu solgt ud og fremover sidder Niels Nordmann med aktiemajoriteten og har derudover fire yngre medejere med sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier