FødevareWatch

Store forandringer i toppen hos norsk laksekoncern

Grieg Seafood har ambitioner om at øge en nuværende produktion på omkring 100.000 ton til 150.000 i løbet af de kommende fem år, og det skal en ny organisation hjælpe til med.

Foto: Bo Svane/JPK

Den norske laksekoncern Grieg Seafood har en målsætning om at nå en produktion på 150.000 ton i 2025, og skal man i mål med den plan, skal der nye boller i fiskesuppen.

Af en meddelelse til fondsbørsen i Oslo fremgår det, at opdrætsdivisionen bliver inddelt i tre divisioner, der kommer at dække over arbejdet i Europa, Nordamerika og arbejdet i udviklingsafdelingen.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier