FødevareWatch

Ejer af landets største fiskeauktion takker af efter at have stået op klokken fire i 30-40 år

Hanstholm Fiskeauktion, der omsætter årligt for 700 mio. kr. årligt, siger farvel til tidligere ejer og auktionsmester gennem 25 år, Jes Holm Sørensen.

Foto: Miriam Dalsgaard / Ritzau Scanpix

Når kalenderen skal bladres til år 2020, regner Jes Holm Sørensen, tidligere ejer og auktionsmester i Hanstholm Fiskeauktion med, at der skal nye sovevaner på skemaet. Han stopper nemlig i det fiskeauktionshus, som hans far Ib Holm Sørensen grundlagde i 1967, og det betyder han kan sætte vækkeuret lidt senere, efter at have stået op mellem kl. fire og fem i 30-40 år.

Det skriver Nordjyske, der oplyser, at Jes Holm Sørensen har siddet på posten som adm. direktør i 25 år.

"Det er ikke fordi jeg føler, at jeg ikke kan mere, men jeg synes, at der skal nogle nye og yngre kræfter til og nogle andre idéer. Samtidig har jeg også fået lyst til at holde lidt fri. Da Jesper henvendte sig til mig, var jeg ikke i tvivl om, at det var en god idé," siger den afgående direktør til mediet.

Det bliver Jesper Kongsted, som overtager både direktørposten og selskabet. For to og et halvt år siden købte han halvpart i Hanstholm Fiskeauktion, som 1. juni 2017 blev omdannet til et interessentskab. 1. januar 2020 overtager han så resten af firmaet, skriver mediet.

Hanstholm Fiskeauktion omsætter årligt for 700 mio. kr., hvilket gør den til landets største af sin slags, ifølge Nordjyske. Sidste år blev der solgt cirka 45.000 ton fisk på auktionen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier