FødevareWatch

Nordjysk lakseselskab havde vind i sejlene for andet år i træk

Skagerak Salmon havde i en lang årrække leveret underskud på underskud, indtil lakseskuden blev vendt i 2017. Sidste år lykkedes det selskabet at holde overskuddet på niveau med året før.

Foto: Colourbox

Fra stiftelsen af Skagerak Salmon i 2008 og mange år frem befandt det nordjyske lakseselskab sig på stormfuldt hav. Store fyringsrunder og underskud prægede selskabet, der har base i Hirtshals, indtil der i 2016 trådte en ny kaptajn til.

Norske Per Johnny Bøe overtog ledelsen af Skagerak Salmon i juni samme år og styrede selskabet mod et overskud allerede i 2017. Den bølge formåede nordmanden at ride videre på sidste år, hvor der for andet år i træk var sorte tal på bundlinjen. Overskuddet led dog et lille knæk i forhold til 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier