FødevareWatch

Tryg efter storskader: Eksponering mod fiskeopdrættere er halveret

Forsikringskoncernens Tryg har været hårdt ramt af dyre erstatningsskader relateret til kunder inden for fiskeopdræt i Norge. Sådan er det ikke længere, fortæller topchef.

Forsikringskoncernens Tryg har haft dyre erstatningsskader relateret til kunder inden for fiskeopdræt i Norge, men har de seneste måneder arbejdet ihærdigt på at reducere risiciene til det segment og samtidig hæve priserne.

Det fortalte Trygs administrerende direktør, Morten Hübbe, på en telekonference efter offentliggørelsen af selskabets regnskab for første kvartal, som bød på usædvanligt mange storskader for samlet 181 mio. kr., hvor Norge udgjorde hele 140 mio. kr.

"Storskaderne relaterer sig særligt til industriejendomme, og inden for det har vi set fiskeopdræt være en udfordring. Det handler om håndteringen af fiskene, hvilket har forårsaget brandskader," sagde Morten Hübbe på telekonferencen.

Han tilføjede:

"Vi har de seneste seks måneder fået reduceret den eksponering med mere end 50 pct., mens priserne på de tilbageværende aftaler til de kunder er øget med mere end 20 pct."

Laksemilliardær kritiserer slagteskib - Norge kan blive bananrepublik

680.000 laks undsluppet fra farm

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier