FødevareWatch

Direktør i dansk landbrugskoncern træder tilbage

Direktøren og grundlæggeren af landbrugskoncernen Goodvalley, der har store landbrug i Polen, Ukraine og Rusland, forlader senere på året topposten.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Fra 1. juli i år vil det ikke længere være Tom Axelgaard, der skal tegne landbrugskoncernen Goodvalley som adm. direktør.

Det skriver Landbrugsavisen.dk med henvisning til en pressemeddelelse.

Tom Axelgaard var i 1994 selv med til at stifte landbrugskoncernen Axzon, som siden har skiftet navn til Goodvalley. Han fratræder posten som direktør, men fortsætter i rollen som særlig rådgiver for koncernen, som driver 36.000 hektar landbrug i Polen, Ukraine og Rusland.

Nuværende finansdirektør Hans Henrik Pedersen tiltræder som adm. direktør i Goodvalley i det, der kaldes et planlagt generationsskifte.

"Jeg er stolt af den holdinsats, der er blevet leveret over årene, fra grundlæggelsen af Goodvalley til at være fuldstændig klimaneutral med førende markedspositioner og et solidt fundament til fremtidig vækst," udtaler Tom Axelgaard ifølge avisen.

Senest stod Tom Axelgaard i spidsen for arbejdet med at børsnotere Goodvalley i 2018. Som resultat af blandt andet den tørre 2018-sommer udskød koncernen på ubestemt tid dog de planer.

Dansk landbrugskoncern udfordret af lave priser og svinepest

"Svær modvind" skubber Goodvalley tilbage

Stort landbrug opgiver børsnotering i år

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier