FødevareWatch

Laksekæmpe har fundet ny finansdirektør

Efter syv år på posten sagde Trond Tuvstein farvel til Salmar. Den norske laksekoncern har nu fundet afløseren.

Foto: PR / Marine Harvest

I starten af januar annoncerede Salmar, at den norske laksekoncerns finansdirektør gennem syv år, Trond Tuvstein, ønskede at træde tilbage.

Nu er selskabet klar med en ny kvinde på posten. 1. juni i år tiltræder 50-årige Trine Sæther Romuld, skriver selskabet i en fondsbørsmeddelelse til Oslo Børs.

Trine Sæther Romuld har lang erfaring fra seafood-branchen, hvor hun blandt andet har været finansdirektør i Pan Fish (nu Mowi) samt bestyrelsesmedlem i Bakkafrost og Aker Seafoods. 

"Jeg er meget glad for, at Trine bliver en del af vores team. Hendes erfaring fra seafoodbranchen kombineret med hendes brede erfaring fra bestyrelser i virksomheder i vækst er kvaliteter, der passer godt til vores ambitioner i Salmar," udtaler selskabets adm. direktør, Olav-Andreas, i meddelelsen.

Salmar-milliardær vil have lakseprisen ned

Bakkafrost opjusterer 2019-forventninger

Laksemilliardær klar til at investere milliard i avanceret anlæg 

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier