FødevareWatch

DF-ordfører får støtte fra ledelse i sag om kvoteregler

Dansk Folkepartis gruppeformand er enig med partiets fiskeriordfører i kritikken af fiskeriminister Eva Kjer Hansen (V) omkring håndteringen af kvoteregler. DF udtaler ikke mistillid til ministeren, men kalder kritikken en løftet pegefinger.

Foto: /RITZAU/KHAN TARIQ MIKKEL/

Ib Poulsen, Dansk Folkepartis fiskeriordfører, som i denne uge endnu engang kritiserede fiskeriminister Eva Kjer Hansen (V), får nu støtte fra sit partis gruppeformand, Peter Skaarup.

Det skriver Berlingske.

Kritikken fra DF går på, at ministeren har nølet med indførelsen af de regler, som i sommer blev vedtaget for at begrænse de såkaldte kvotekongers muligheder for at tjene stort på at have størstedelen af de danske kvoter.

Peter Skaarup mener, at ministeren ikke anerkender, at der er et problem.

"Vi udtaler ikke mistillid til ministeren på dette grundlag, men hun skal lære at lytte mere, og hun skal være mere imødekommende, når et folketingsflertal har krav og stiller spørgsmål til hende. Man kan godt kalde det her en løftet pegefinger til ministeren. Vi har et flertal i Folketinget, som sidder tilbage med en dårlig smag i munden, og derfor forventer jeg, at ministeren udviser mere imødekommenhed fremover," siger Peter Skaarup.

Socialdemokratiets fiskeriordfører Simon Kollerup og Alternativets fiskeriordfører Roger Matthisen har også udtalt deres støtte til Ib Poulsens kritik. Eva Kjer Hansen ønsker fortsat ikke at udtale sig i sagen.

Opposition bakker DF-ordfører op i sag om forhalede kvoteregler

DF-ordfører angriber på ny Eva Kjer Hansen 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier