FødevareWatch

Norsk laksekoncern vil skære til og skrue op

Den norske laksekoncern Grieg Seafood har klare ambitioner om at nedbringe sine omkostninger. Frem mod 2020 er det planen, at produktionen skal hæves med en tredjedel.

Efter 11 år på børsen i Oslo afholder det norske lakseselskab Grieg Seafood for første gang onsdag en kapitalmarkedsdag for investorer og analytikere.

På dagen kom det ifølge erhvervsmediet E24.no frem, at det efterhånden 25 år gamle selskab er klar med initiaiver, der skal øge produktionen betragteligt. I år regner Grieg Seafood med at hæve produktionen med 20 pct. i forhold til sidste år og samlet nå 75.000 ton. I 2020 er det planen, at man runder milepælen 100.000 ton om året.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier