FødevareWatch

Landbrug/Fiskeri

Udlændinge holder dansk landbrug kørende

Blandt ansatte i landbruget er så mange som hver tredje nu udlænding, viser ny rapport. De mange udlændinge giver social dumping, mener fagforbundet 3F. Arbejdsgiverne ser helt anderledes på det.

Billigere laks lægger pres på forædlerne

Opdrætterne og forædlingsvirksomhederne står først for, når det kommer til at mærke konsekvenserne af, at laksepriserne i 2018 vurderes at kunne falde med op til 20 pct.

Messerschmidt skoser EU-regler - de truer dansk fiskeri

Fra fiskerikontrol til kvoter og EU-regler. EU-parlamentariker Morten Messerschmidt (DF) sender flere bredsider af sted i et debatindlæg, hvor han mener, at dansk fiskeri bliver påført store skader i det nuværende EU-system.

Landmændenes indtjening falder 4,3 mia kr

Efter en kort periode med god indtjening styrer landbruget nu direkte mod en ny lavkonjunktur. Indtjeningen ventes at styrtdykke i år, og mange landmænd har udsigt til underskud.

Avis: Løkke fik ferieophold af kendt kvotekonge

Ifølge Ekstra Bladet fik statsminister Lars Løkke Rasmussen i 2016 et ferieophold i et hus i Skagen ejet af fiskeren John-Anker Hametner Larsen. Han er kendt som en af landets største fiskere samt stor bidragyder til Løkkes fond.

To svenskere dømt for laksesmugling

Anklageren havde håbet på fængselsstraf, men en svensk domstol lod to svenske mænd slippe med betinget straf og bøde for en omfattende smuglersag fra 2010 til 2012.

Erfaren direktør har forladt jysk slagteri

Efter at have været en del af kreaturslagteriet Nordic Beef Hadsund gennem 40 år, har den nu tidligere direktør og bestyrelsesmedlem valgt at gå på pension. Hans bror tager over som ene mand i direktionen.

Laksebosser tager aktieuenighed i retten

Den tidligere bestyrelsesformand i norske Salmar og nuværende bestyrelsesformand i Kverva og medejer og stifter af selskaberne skal i retten, da der er opstået stærk uenighed om vilkårene for frasalg af aktier.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier