FødevareWatch

Fiskeri

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Stort anlagt fiskesag fortsætter i retten

Tirsdag genoptages sagen mod Hjarnø Havbrug og ejeren bag selskabet efter længere pause. Sagen har siden sin begyndelse fået stor opmærksomhed for et konfiskationskrav på trecifret millionbeløb.

Mulige skattestramninger ryster Bakkafrost

Udsigten til mulige skattestramninger på Færøerne, som dem man ser i Norge i øjeblikket, får Bakkafrost-aktien til at dykke. Bliver skattestramningerne en realitet, vil selskabet reagere, fortæller Bakkefrosts repræsentanter til norsk medie.

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Seafood Danmark-ejer hæver barren for fremtidens vækst

Norske Lerøy Seafood Group vil udvide sin position indenfor både opdrætsfisk og fangsterne ved at fordoble omsætningen over otte år. Selskabet har desuden ambitioner om at blive blandt verdens mest profitable opdrætsselskaber.

1 - 25 af 7977

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier