FødevareWatch

Arla køber stor grund i Holstebro

Mejerigiganten har købt en grund på næsten tre hektar ved det ene af tre mejerier i Holstebro. Købet er strategisk, siger Arla.

Foto: Arla/ PR

Arla har sikret sig rettighederne til en 28.500 kvadratmeter stor grund ved sit smørmejeri i Holstebro.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Theis Brøgger, kommunikationsdirektør hos Arla, bekræfter over for FødevareWatch, at Arla har købt grunden, og at overtagelsen skal ses i et strategisk lys.

"Vi har lige nu ingen konkrete planer om at opføre nyt på grunden, men når der opstår en naturlig mulighed for os om at overtage grunden, er det nærliggende at købe den med henblik på at sikre sig i fremtiden," siger han til FødevareWatch.

På den eksisterende grund - overfor det nye opkøb - ligger Arla-mejerierne Holstebro Smørmejeri og Holstebro Flødeost, hvor koncernen stort set har udnyttet alle de eksisterende 95.000 kvadratmeter.

Udover de to mejerier har Arla i Holstebro også Arla Hoco, som producerer proteinpulver. I alt er der i dag omkring 600 beskæftigede på de tre mejerier.

Arla investerer 2,5 mia i produktionen

Fedtforskrækkelsen er væk - danskerne vil ha' fedt

Medie: Arla-partner med i kamp om australsk mejeri

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier