FødevareWatch

Sticks'n'Sushi nærmer sig halv milliard i omsætning

Et frisk årsregnskab fra Sticks'n'Sushi viser, at omsætningen nærmer sig en halv milliard. Kæden har planer om at åbne yderligere fem butikker i det kommende regnskabsår, skriver Berlingske Business.

Kim Rahbek Hansen, adm. direktør i Sticks’n’Sushi. | Foto: Presse/Sticks'n'Sushi

Det er godt 20 år siden Kim Rahbek Hansen startede Sticks'n'Sushi, og den danske kæde nærmere sig nu en årsomsætning på en halv milliard og har planer om at åbne yderligere fem restauranter inden for det næste år. Det skriver Berlingske Business.

"Vi forfølger en klar vækststrategi og tog i 2017 endnu et skridt på den rejse, da vi med åbningen af en restaurant i Berlin gik ind på det tyske marked. Vi bruger lige nu rigtig mange kræfter på at optimere vores driftsplatform og få de nye restauranter op at køre," siger Kim Rahbek Hansen i en pressemeddelelse i forbindelse med sushikædens årsregnskab for 2016/17.

I løbet af de seneste seks år er omsætningen i vokset med 114 pct. fra 210 milo. kr. i 2011/2012 til 449 mio. kr. i 2016/2017.

Sticks'n'Sushi, der er 49 pct. ejet af Maj Invest, beskæftiger i dag mere end 1100 medarbejdere med 11 restauranter i Storkøbenhavn,  fem i Storbritannien og en i Berlin.

Milliarderne strømmer ind i stor dansk fødevareinvestor 

Dating-rigmand overtager take away-firma 

Vækst hos dansk sushiimperium koster på bundlinjen 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier