FødevareWatch

Måltidskassekoncern nærmer sig børsnotering

De tyske ejere af Hellofresh vil nu gøre alvor af tidligere udmeldinger om at sende måltidskassevirksomheden på børsen.

Foto: Hellofresh

Måldtidskasser går sin sejrsgang blandt forburgere i store dele af verden, og det skaber massiv vækst i virksomhederne bag.

Det er også tilfælde for tyske Hellofresh, der tidligere i år blev kåret som Europas hurtigst voksende virksomhed af Financial Times. Nu nærmer selskabet, der driver forretning i syv europæiske markeder og derudover USA, Canada og Australien, en børsnotering.

Det skriver Financial Times.

Allerede i maj måned kunne nyhedsbureaet Reuters berette om, at Hellofreshs ejer, den Berlin-baserede internetkoncern Rocket, havde besluttet at børsnotere selskabet. Det krævede dog, at noteringen af Delivery Hero, som også ejes af Rocket, blev en succes.

Det er sket, og med en kursfremgang på 33,2 pct. siden introduktionen i slutningen af juni, har firmaet nu en markedsværdi på 6 mia. dollars.

Det er en del mere, end hvad Hellofresh umiddelbart står til at blive vurderet til. Ifølge Financial Times vurderer analytikere, at markedsværdien af Hellofresh til en start vil blive mellem 1,5 mia. dollars og 2 mia. dollars.

Dominik Richter, medstifter og adm. direktør, sagde tirsdag, at en børsnotering "markerer det næste logiske skridt mod yderligere udvidelse af forretningen."

Tidligere på året blev den amerikanske måltidskassekoncern Blue Apron børsnoteret, hvilket indtil nu ikke har været en succeshistorie. Aktiekursen er således faldet fra 10 ved børsintroduktionen i juni til en kurs på 5,18 på nuværende tidspunkt.

Måltidskassekoncern har kurs mod børsen

Måltidskassefirma hiver trecifret millionbeløb hjem

Amazon har kig på Aarstiderne-løsning

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier