FødevareWatch

Fynsk sponsorat har længe stået på Albanis ønskeseddel

Efter 16 år med Carlsberg som storsponsor har Royal Unibrew og bryggeriet Albani overtaget pladsen på brystet af byens fodboldhold i Odense. Det vækker naturligvis glæde i Albani.

Fodboldklubben OB har fra næste sæson ikke længere Carlsberg som sponsor på superligaholdet.

Efter 16 år placeret på førsteholdets dyreste placering på spillernes brystkasse er det fremover Royal Unibrew og nærmere betegnet Odense-bryggeriet Albani, der i fremtiden skal pryde spillerdragterne.

Nyheden blev serveret i sidste uge, og den vakte ikke unaturligt glæde i Albani-bryggeriet, skriver Fyens Stiftstidende.

"Det har været træls ikke at sponsere OB. Vi synes jo selv, at vi er Fyns stærkeste brand, og det havde været mest nærliggende, at man så hørte sammen med Fyns stærkeste fodboldklub," siger sponsorchef hos Albani, Freddy Larsen, til avisen.

Stort Facebook-byggeri giver fynsk cateringkoncern mod på mere

Royal Unibrews aftale om at blive hovedsponsor for OB træder i kraft den 1. juni 2018. Aftalen gælder frem til den 31. maj 2023.

Sidste år vakte det en del opsigt, da Carlsberg sikrede sig sponsorretten til events under HCA Festivals i Odense, og dermed ikke alene sad på byens fodboldtrone, men også var på vej til at sætte sig tungt på barerne under musikevents i den fynske hovedstad.

Carlsberg brygger ny øl på skrig og skrål fra Liverpool

Topembedsmand skaffede sponsorater fra storfiskere

Carlsberg laver sponsoraftale med svensk fodboldlandshold

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier