FødevareWatch

Medie: Sunset Boulevard snyder med "friske' sandwicher

Ifølge Ekstra Bladets Maddetektiv er det alt andet end friske måltider, Sunset Boulevard serverer trods kædens skiltning med dette. "Al vores mad er frisklavet på gæsternes bestilling," lyder svaret fra Sunset Boulevard.

Arkivfoto af mad fra Sunset Boulevard | Foto: /ritzau/Jakob Jørgensen

"Alt er friskt og håndlavet til din bestilling og fyldt med gode råvarer. Vi laver den til dig. Det er din garanti for, at din sandwich er frisksmurt..."

Sådan lyder det fra Sunset Boulevard, mens trods de lovende ord har sandwich-kæden svært ved at holde ord.

Det afslører Ekstra Bladets Maddetektiv, der har kigget i nogle skuffer bag kasserne i en række Sunset-afdelinger. Heri ligger svampede, hvide brød med sandwich-fyld i op til 48 timer, indtil folk bestiller dem, skriver Ekstra Bladet.

Sunset afviser

Sunset Boulevard ønsker ikke at stille op til interview med Ekstra Bladets Maddetektiv, men driftschef Jens Baisner skriver:

"Al vores mad er frisklavet på gæsternes bestilling. Det er rigtigt, at vi forbereder en del af vores mad på forhånd. Præcis ligesom vi ikke skærer baconen eller snitter løgene i det øjeblik, du bestiller en burger. Når du bestiller en grillet sandwich, griller vi den, tilsætter frisk salat, og hvad du ellers bestiller af tilbehør. Det er frisklavet i vores øjne. Den formulering, du har fundet på vores hjemmeside, kan vi dog godt se, kan misforstås. Det beklager vi og retter til, men det ændrer ikke på, at vi fuldt ud kan stå inde for kvaliteten og friskheden af vores sandwiches – både de, der er grillede, og de, der ikke er."

Sunset Boulevard afprøver all you can eat-koncept

Sunset Boulevard holdt sandwich-skansen i '16 

Sådan klarede otte restaurantkæder sig ved hygiejnetjek 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier