FødevareWatch

Cofoco og partner dybt uenige om fremtid i takeaway-selskab

Restaurantkæden kæmper med selskabet Freeway om strategien i det fællesejede takeaway-selskab Roomservice.

Luften mellem de to ejere af takeaway-selskabet Roomservice, restaurantkæden Cofoco og Freeway, der bl.a. står bag Dating.dk, er iskold skriver Berlingske.

De to parter kan ifølge avisen ikke blive enige om strategien i Roomservice, der arbejder i samme marked som Just Eat og Hungry.dk, men dog har valgt at koncentrere sig om at arbejde sammen med 61 dyrere restauranter.

Cofoco-restauranter laver igen millionplus og leverer stort udbytte

Cofoco-direktør Jonas Maltha fortæller til avisen, at der været bud fra udenlandske investorer, ligesom han mener, der bør investeres i Roomservice, hvis den intensive konkurrence i markedet skal modstås. Hos Freeway, der ejer den anden halvdel, har man imidlertid et andet syn på fremtiden.

"Min holdning er, at der ikke har været en reel købsinteresse, og jeg ser ikke nogen ændringer fremadrettet. Det kan godt være, at der kommer et tidspunkt, hvor fårene bliver skilt fra bukkene. Men det er ikke foreløbig, for alle vil bare gerne have nem mad. Vi er ikke på vej ud af det her marked," siger Mia Wagner, direktør i Freeway.

Just Eat rammes hårdt af nye gebyrregler

Dansk firma skal levere frokost til døren i Norge

Just-Eat sender én mia af sted til danske restauranter

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier