FødevareWatch

Isfirma vil gøre is til helårsspise

"Vores koncept med en lille lokal produktion kan nemt kopieres og bredes ud i første omgang i Danmark i de større byer," siger direktøren i selskabet Ice on Wheels by Helmer.

John Helmer Sørensen er direktør for og ismester hos Ice on Wheels by Helmer | Foto: John Helmer Sørensen, er direktør for og ismester hos Ice on Wheels by Helmer

John Helmer Sørensen, der er direktør for og ismester hos Ice on Wheels by Helmer, drømmer om at lave is hele året, udvide butikken til at dække et større geografisk område og kunne leve af det.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Isproducenten Ice on Wheels by Helmer leverer is direkte til kunden, blandt andet via en abonnementsordning til virksomheder.

"Vi har et pænt vækstpotentiale. Vores koncept med en lille lokal produktion kan nemt kopieres og bredes ud i første omgang i Danmark i de større byer. Men det er også muligt at gå over grænsen til Tyskland og starte op lokalt. Vi har ikke en drøm at få en kæmpefabrik, for så kan noget af dynamikken gå tabt. Ved en mindre produktion kan man hurtigt skifte retning," siger John Helmer Sørensen til Finans.

Ekstrem prisstigning får isproducent til at droppe vanilje

Livet er for koldt til koldskål - og is

Nye ejere afblæser Hjem-Is' kinesiske drømme

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier