FødevareWatch

Økologisk frontmand: Jeg er både idealist og entreprenør

Portræt: Den erfarne handelsmand og medstifter af det økologiske slagteri Friland, Karsten Deibjerg Kristensen, fortæller ærligt om sit svære brud med Danish Crown og især med sit "hjertebarn", som han forlod efter 22 år. Nu er han selvstændig. Og den beslutning har han aldrig fortrudt.

Karsten Deibjerg Kristensen er både adm. direktør for Tamaco Holding A/S og medejer af handelsselskabet, som blev grundlagt i 1964 udelukkende med fokus på oksekød. | Foto: Søren Duran Duus

I den brede befolkning er der næppe mange, der ved, hvem Karsten Deibjerg Kristensen er. Men i den danske fødevarebranche, og specielt inden for den økologiske del, er hans navn, karriere og værdier velkendte.

Den ideologiske og sindige Karsten Deibjerg Kristensen er nok mest kendt for at være medstifter af det økologiske slagteri Friland. Det var i 1992. Og syv år, inden han solgte sit "hjertebarn", Friland, til Danish Crown, hvor han fulgte med over. Han blev først salgsdirektør for Danish Crowns hjemmemarkedsdivision. Samtidig blev han siddende i direktørstolen hos Friland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier