FødevareWatch

Ombejlet fiskehandler fastholder mantra trods stort vokseværk

Med base i de københavnske torvehaller er fiskeforretningen Hav vokset markant i de senere år. Kursen er nu sat mod Tivoli, en voksende catering- og takeaway-forretning og et nyt produktionskøkken, men det handler stadig først og fremmest om råvarerne, forsikrer ejeren.

Tommy Raabo Lund. | Foto: Hav Torvehallerne A/S.

Som en saftig krebs, der bliver for stor til dens skjold er fiskehandlerselskabet Hav vokset ud af sine lokaler. Det gælder både på produktion og butikker, der tæller en stand i Torvehallerne og en fiskebutik i Hellerup.

Det er sket med de to erfarne fiskehandlere Tommy Raabo Lund og Kaj Bigum Hilfling i spidsen, siden selskabet ifølge regnskabsdatabasen BIQ blev stiftet i 2012.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier