FødevareWatch

Amazon overvejer militærteknologi til hjemmebragte færdigretter

Onlineforretningen Amazon.com har fået et godt øje til en ny teknologi, der gør det muligt at lave færdigretter, der ikke skal opbevares på køl. Retterne kan være på markedet allerede næste år, skriver Reuters.

Foto: /ritzau/Joachim Adrian

Internetbutikken Amazon.com satser i disse år benhårdt på at æde sig ind på markedet for fødevarer. Og med en ny teknologi kan onlinegiganten potentielt blive en større spiller inden for færdigretter.

Det skriver Reuters, der har talt med kilder i start-up-selskabet 915 Labs, der er specialiseret i den nye teknologi, microwave assisted thermal sterilization, forkortet MATS.

Teknologien, der oprindeligt er udviklet af det amerikanske militær, gør det muligt at lave færdigretter, der holder længe, og som ikke skal opbevares på køl.

Amazon afviser over for Reuters at kommentere på rygterne, men ifølge anonyme kilder kan Amazon muligvis være klar med de nye produkter allerede næste år.

Amazon skuffede markant i andet kvartal

Amazon har kig på Aarstiderne-løsning

Amazon får lov at sælge fødevarer til 1,3 milliarder indere

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier