FødevareWatch

Seier tror stadig på i tabsgivende burgerkæde

Burgerkæden Juicy B har tabt fire mio. kr. på bundlinjen i 2016. Det er heller ikke blevet til mere end to restauranter. Alligevel tror medejer Saxo-rigmanden Lars Seier stadig på konceptet.

Forretningsmanden Lars Seier. Foto: MARTIN LEHMANN

Der var store ambitioner, da den kendte forretningsmand Lars Seier i 2015 i kendiskokken Henrik Boserups burgerkæde, som dengang hed Juicy Burger, men i dag hedder Juicy B.

Burgerkæden skulle på få år vokse til ti restauranter, lød det.

Det er imidlertid ikke sket. Det nyeste regnskab, som er fra 2016, viser, at selskabet tabte fire mio. kr. på bundlinjen, samtidig faldt egenkapitalen fra 2,5 til 1,5 mio. kr. Ydermere består kæden stadig kun af to restauranter, omend en tredje er på vej.

Det skriver Berlingske Business.

"Jeg tror stadig på, at Juicy Burger kan skaleres markant, og det er fortsat planen. Der er plads til højkvalitetsburgerkæde i Danmark og andre steder," skriver Lars Seier i en mail til Berlingske Business.

Trods tabet tror han stadig på forretningen og burgerne, som han kalder for "et enormt interessant område" over for avisen.

Han fortæller, at det bl.a. er udfordringer med at få konceptet helt på plads, som har skapt forsinkelser.

Saxo-rigmand køber sig ind i stjerne-koks burgerkæde

Københavnsk burgerkrig har spredt sig til hele landet

Saxo-stifters nye minikapitalfond skal investere i fødevarer

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier