FødevareWatch

Nyt streetfood-marked på vej i det midtjyske

Falder alle dele i hak, får Viborg til november et permanent streetfood-marked, som man har det i byer som Aarhus, Aalborg og København.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Benny Tolstrup fra Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning har en plan om, at nogle gamle detaillokaler i udkanten af Viborgs midte fra det sene efterår skal huse et nyt permanent streetfood-marked.

Det skriver Viborg Folkeblad.

"Man kan komme relativt billigt i gang med sit eget firma og prøve sine principper af og føre sine idéer ud i livet, så det kan godt være en slags prøveklud for unge iværksættere. Men også for etablerede, så vi får et godt miks," siger Benny Tolstrup til avisen.

Han har allerede har fået tilkendegivelser fra flere mulige stadeholdere, der har lyst til at være med, og samlet er det planen, at lokalerne kommer til at huse 12-18 forskellige boder.

Manden bag Aarhus Streetfood siger farvel

Butikslukninger truer nyt københavnsk madmarked

Undersøgelse: Der er flere penge i kebab end kaviar

Fra billig buffet til streetgourmet - storcentre går efter maden

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier