FødevareWatch

Isleverandør idømt konkurskarantæne

Sø- og Handelsretten har idømt direktør en konkurskarantæne, fordi han har leveret is fra Mejerigaarden til Tiger-butikkerne uden at give selskabet betaling for det.

Mejerigaarden har leveret is til Tiger-butikkerne via handelsfirmaet Visticker uden at få betaling for det.
Foto: Premier Is/Facebook

Niklas Schneidermann Bach, der er tidligere direktør og ejer af handelsvirksomheden Visticker, er blevet idømt to års konkurskarantæne af Sø- og Handelsretten.

Det skriver Fagbladet 3F.

Gennem Visticker har han købt is fra Mejerigaarden og videresolgt det til selskabet Zebra, der driver Tiger-butikkerne. Fra sommeren 2014 begyndte Visticker dog ifølge 3F at undlade at betale regninger for leverede is til Tiger-butikkerne, og derfor indledte Mejerigaarden en konkurssag i september 2014. Selskabet har rejst et krav i konkursboet på i alt knap 1,1 mio. kr., som selskabet endnu ikke har set.

Sø- og Handelsretten skriver i kendelsen, at retten finder, at Niklas Bach har "udvist groft uforsvarlig forretningsførelse, og at han derfor er uegnet til at deltage i ledelsen af en erhvervsvirksomhed."

"Dommen taler for sig selv. Retten har givet konkursboet medhold i, at der var grundlag for konkurskarantæne," siger kurator og advokat Andreas Kærsgaard Mylin til Fagbladet 3F.

Niklas Bach har gennem flere år arbejdet tæt sammen med en af Danmarks største slikgrossister, David Yüksel – som ligeledes er indstillet til konkurskarantæne for sin rolle i ledelsen af Visticker, der er under konkurs.

Slikfusker slæbes i retten med millionkrav

Omstridt slikgrossist stævnet for 2,3 mio. kroner

Stor slikgrossist er begravet i konkursramte og tvangsopløste firmaer

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier