FødevareWatch

Danish Crown-direktør efterlyser flere topchefer i den offentlige debat

Når danske topchefer undgår at deltage i den offentlige debat, skader det erhvervslivet, mener Danish Crown-direktør Jais Valeur.

Foto: Danish Crown

Frygten for at blive fanget i et politisk slagsmål, og frygten for at negative ridser kan påføre virksomheden skade, får mange topchefer fra dansk erhvervsliv til at holde sig fra den offentlige debat.

Til Børsen siger adm. direktør i Danish Crown, Jais Valeur, at han ser det få konsekvenser for dansk erhvervliv, at der ikke er en større lyst til at deltage i debatten blandt topcheferne.

"Vi sidder i lukkede kredse og diskuterer. Hvis der ikke er mere åbenhed, så risikerer vi en modreaktion mod, at eliten sidder og beslutter noget, som den almindelige befolkning ikke er en del af. Hvis ikke der er åbenhed, er jeg bange for, at vi får et samfund, der brækker over i flere dele. Det er ikke til fordel for erhvervslivet," siger han til avisen.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) deler slagterichefens bekymring for en polarisering af samfundet, og at danskerne misterforståelsen for erhvervslivets rolle.

Konkurrenterne haler ind på Danish Crown

Danish Crown runder 30 mia i første halvår

Tysk fremstød i Danmark rammer nu en mur

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier