FødevareWatch

Coop går i samarbejde med kendt madspildskoncept

I kampen for at undgå madspild indgår Coop et sambarbejde med Too Good To Go, der giver forbrugerne store tilbud på madvarer, der nærmer sig udløbsdato.

Foto: PR-foto Too Good To Go

I kampen for at reducere madspild indleder Coop og online platformen Too Good To Go et samarbejde.

Fra begyndelsen omfatter det ca. 40 butikker i Kvickly, SuperBrugsen og DagliBrugsen. Inden udgangen af i år forventer Coop, at over 100 butikker er med i ordningen.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Vi har de seneste tre år arbejdet med at reducere vores madspild og sætte varer ned i pris, når de nærmere sig udløbsdato. Vi kan stadig gøre meget og ser derfor gerne på samarbejder, der kan hjælpe både os og vores kunder til at reducere madspildet," siger CSR-direktør Signe Frese, Coop.

Kunder kan med samarbejde købe varer, som ellers ville blive smidt ud, op til 75 procent under normalprisen. Det vil især være brød og kager fra bagerafdelingerne, men kan også omfatte andre varer, der endnu ikke er blevet for gamle.

"Vi er overbeviste om at dette samarbejde vil være særdeles positivt for Coop og Coop's kunder over hele Danmark," siger Henrik Stampe, Chief Sales Officer, Too Good To Go.

Too Good To Go blev grundlagt i Danmark i slutningen af 2015 af en gruppe unge iværksættere. Over det seneste år har de skabt en international virksomhed med tilstedeværelse i Færøerne, Norge, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Schweiz og Australien.

I april blev Mette Lykke, der er kendt som medstifter af motions-appen Endomondo, ny adm. direktør i Too Good To Go.

Hun var tidligere hoppet med ombord som investor. Det skete i kølvandet på det kendte tv-program Løvens Hule, hvor stifterne af selskabet sagde nej til det tilbud, de fik på åben skærm. I stedet fik de senere en aftale i stand med en af 'løverne' Birgit Aaby, som med sig i investorkredsen hev netop Mette Lykke og it-rigmanden Preben Damgaard.

Endomondo-stifter ny topchef hos Too Good To Go

Karate og dans udviklede sig til banebrydende koncept

Det så du ikke på tv: Nej'et til løverne fører nu til et tocifret millionbeløb fra it-stjerner

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier