FødevareWatch

Fødevarepartnerskabets nye direktør vil tiltrække talenter til klyngen

Lise Walbom tror på, at arbejdet med at udvikle globale løsninger kan tiltrække flere talenter til fødevareklyngen.

Foto: TOBIAS NØRGAARD PEDERSEN

1. marts blev Lise Walbom præsenteret som adm direktør for det nyoprettede Fødevarepartnerskab, der har til formål at øge eksporten i den samlede fødevareklynge med 30-50 mia. kr. sammenlignet med 2012.

I et interview med Altinget siger Lise Walbom, at partnerskabet bl.a. kommer til at tage afsæt i FN's bæredygtighedsmål (SDG'erne), der omhandler mål som at gøre en ende på sult, sikre mere fødevaresikkerhed, forbedre ernæring og at fremme et bæredygtigt landbrug.

Hent FødevareWatch-appen til din iPhone HER og til Android HER.

Samtidig vil hun gennem partnerskabet tiltrække flere talenter til fødevareklyngen.

"Langt de fleste vil gerne, at det, de laver og engagerer sig i, skal give mening. Og der skal vores fortælling om vores fødevareløsninger på de globale udfordringer være så stærk, at folk gerne vil være en del af det," siger hun i interviewet.

Parterne bag Fødevare- og Landbrugspakken har afsat 20 mio. kroner til partnerskabet i en periode på fire år. De private virksomheder og organisationer skal bidrage med et tilsvarende beløb.

Fødevarepartnerskabet hapser ny direktør hos DI

Nyt fødevarepartnerskab skal hæve eksporten med milliarder

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier