FødevareWatch

Lars Seier om Geranium: "Ikke stor kunst at tabe en masse penge og levere et fantastisk produkt"

Milliardæren Lars Seier Christensen har vendt Danmarks eneste trestjernede michelinrestaurant Geranium fra en konkurs til en forretning i vækst og med grønne tal på bundlinjen.

Foto: Jacob Ehrbahn, POLFOTO

Trods status som en af Københavns absolutte toprestauranter og med den verdenskendte kok Rasmus Kofoed i køkkenet, havde restaurant Geranium i mange år svært ved at kombinere madkunst med en god forretning. Men efter en diskret konkurs og en frisk start i et gældfrit selskab ejet af Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen, tjener Geranium nu penge.

Det skriver Børsen.

Lars Seier Christensen trådte i 2015 ind som majoritetsejer, og har siden opgraderet såvel vinkælder som udsmykning og kunst på væggene. Fra et underskud på knap 200.000 kr. i 2014, kom der i 2015 et overskud på 600.000 kr., og fremgangen er fortsat i 2016. For den tidligere bankdirektør er Geranium et kommercielt projekt, som så meget andet.

"Af principielle grunde synes jeg, at man skal køre virksomheder kommercielt. Det er ikke stor kunst at tabe en masse penge og levere et fantastisk produkt," siger han til Børsen, men understreger også, at det er dyrt at drive en restaurant med tre michelinstjerner.

Geranium får sur smiley og bøde for dårlig hygiejne

Succes kan tvinge danske restauranter i armene på ufaglærte udlændinge

Restaurantventeliste eksploderet efter tre Michelin-stjerner

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier