FødevareWatch

Aarstiderne udvider svensk tilstedeværelse

Efter et rekordregnskab tidligere på ugen er Aarstiderne klar til at rulle ud i flere svenske byer.

Foto: Columbus Leth, Aarstiderne

Tidligere på ugen offentliggjorde den økoloigiske netbutik Aarstiderne årsregnskab.

Her steg bundlinjen for sjette år i træk, således at selskabet i 2016 havde et plus på 38,5 mio. kr., hvilket er en stigning på mere end 17 pct. i forhold til året før og samtidig det bedste resultat i selskabets historie.

I kølvandet på det gode resultat vil Aarstiderne nu ekspandere sin tilværelse i Sverige.

Det skriver det lokale medie Örebrokuriren.

"Vi håber at udvide til en række nye byer i 2017. Vi har fået mange henvendelser fra hele landet, og især mange fra Örebro, så det er fantastisk at være i stand til at åbne der nu," siger Gerry Kingham, direktør for den svenske afdeling til mediet.

FødevareWatch interviewede adm. direktør Anette Hartvig Larsen i forbindelse med regnskabet, og her fremhævede hun også Sverige som en af positive vinde i Aarstidernes 2016. Men selvom der er succes øst for Øresund, er der ikke igangværende planer om at udvide biksen til flere lande.

"Det er der ikke nogen planer om på nuværende tidspunkt, fordi der er rigeligt at gøre i både Danmark og Sverige. Vi har tidligere været inde i Tyskland, men der var vi ude igen inden, der var gået et år, fordi vi måtte sande, at vi ikke var klar til det."

Hvordan kan det være?

"Vi fik ikke gjort det tysk nok, og vi var for uerfarne til at omfavne deres meget anderledes familiemønstre. Og så var det i det herrens år 2008, og det var jo nok ikke den bedste timing. Vi fik heldigvis rullet baglæns i en vis fart," forklarede hun.

Aarstiderne har hjemme i østjyske Barrit og i nordsjællandske Humlebæk.

Aarstiderne trodser vintermørket med nyt rekordregnskab

Boom i måltidskasser til travle familier

Retnemt.dk vil sikre vækst med ny svensk ejer

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier