FødevareWatch

Udbringning skal løfte toplinjen hos dansk pizzakæde

Pizzakæden Gorms lancerer udbringning og forventer heraf tocifrede vækststigninger på flere af dets restauranter i løbet af første år.

Anders Kjørup. | Foto: Gorms Pizza.

Gorms Pizza, der driver syv restauranter i hovedstadsområdet, åbner op for udbringning for første gang. Det sker samtidig med, at kæden lancerer en app, fortæller direktør i Gorms, Anders Kjørup, til FødevareWatch.

Det er forventningen, at udbringning vil løfte omsætningen på op mod 20 pct. i løbet af det første år i flere af restauranterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier