FødevareWatch

Madspilds-app får 3 millioner

Der er kamp om markedet for produkter mod madspild. Med ekstra tre mio. kr. i lommen er en af udbyderne tættere på at vinde kampen om krigen mod madspild.

Madspilds-app'en Yourlocal har fået tre mio. kr. fra private investorer, skriver Børsen.

Pengene skal hjælpe app'en med at vinde kampen om krigen mod madspild.

Bag millionindsprøjtningen finder man bl.a. Christian Hoff, som er tidligere direktør i 7-Eleven, medstifter af Gomore, Lasse Gejl, og medstifter af PP Capital, Peter Sandberg.

"Jeg ser helt klart det her som en mulighed for at komme ind på en anden måde, hvor man (butikkerne, red.) får sit navn ind i på folks mobiler og giver et positvt budskab med samtidig," udtaler Christian Hoff til avisen.

Yourlocal forbinder forbrugere og butikker. Supermarkederne tager et billede af de varer, hvor udløbsdatoen er ved at være nået. Billedet vises i app'en med en nedsat pris. På den måde kan forbrugerne finde varen og spare penge.

I en pressemeddelelse skriver Yourlocal, at der har været en stigning i antallet af dagligvarebutikker, som bruger app'en.

Om hvad pengene skal bruges på skriver selskabet: "Investeringen skal Yourlocal bruge på at gøre platformen endnu stærkere, og på at blive fuldt etableret i hele Danmark."

Yourlocal er ikke den eneste app på markedet for madspild, som modtager kapitalindsprøjtninger. I slutningen af 2016 fik madspilds-app'en Too Good Too Go Nordisk Råds Miljøpris og med den 350.000 kr.

Kendt madspildsapp optrapper konkurrencen i detailhandlen

Madspilds-app får skub til 350.000 kroner

Madspildsapp jagter privat investering og eksplosiv vækst

Mindre madspild er kommet på mode, men hvorfor?

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier